Skip to main content

Gebwell maalämpöpumppu ja maalämpöjärjestelmä
- Putki Aku, Kuopio

Maalämpö Gebwell

Gebwell-maalämpöpumppu ja maalämpöjärjestelmä ovat täydellinen yhdistelmä lämpöenergian talteenottoon ja lämmönjakeluun.

Maalämpöä saadaan talteen maasta, vedestä ja kalliosta. Maalämpö on puhdasta, uusiutuvaa lähienergiaa, jonka siirtoon ei kulu luonnonvaroja, eikä tarvita kuljetuskalustoa.

Gebwell-maalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin

Maalämpö säästää rahaa. Maalämpö voi pienentää lämmityskustannuksia jopa 75 prosenttia, ja tulevaisuudessa jopa enemmän, kun energian hinta nousee. Maalämpöinvestoinnilla on noin 10 % vuosittainen tuotto, joten se on kannattava sijoitus omakotitaloasukkaalle.

Maalämpöpumpun hinta

Omakotitalon maalämpöjärjestelmän hinta vaihtelee 15 000 – 25 000 € välillä.

Maalämpöpumpun hinta muodostuu:

  • Lämmönkeruupiiristä
  • Maalämpöpumpusta
  • Asennustyöstä
  • Sähkötyöstä
  • Vanhan järjestelmän purkutyöstä

Maalämpö

Gebwellin maalämpöjärjestelmä mahdollistaa maan lämpöenergian hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Maaperään varastoitunut lämpö on ilmaista ja puhdasta. Maalämpö on täydellistä uusiutuvaa energiaa!

Puhtaasti kotimainen Gebwell tarjoaa edistyksellistä invertteritekniikkaa ja viiden vuoden takuun. Helppokäyttöisyys ja muut tekniset ominaisuudet tekevät Gebwellin maalämmöstä alansa huipputuotteen.

Maalämpö öljylämmityksen tilalle

Öljylämmitteisissä omakotitaloissa vesikiertoinen lämmitys on valmiina, jolloin lämmitysmuodon vaihto on helppo toteuttaa maalämpöjärjestelmäksi. Lämmityskustannukset saadaan minimiin ja asunnon arvo nousee. Siirtyminen fossiilisista polttoaineista uusiutuvaan energiaan on ympäristöteko. Valtio tukee kustannuksissa. Voit lukea tuesta lisää ELY-keskuksen sivuilta.>>

Kysy lisää maalämmöstä!

Mitoitamme antamiesi tietojen perusteella taloosi soveltuvan lämpöpumpun ja lähetämme sinulle tarjouksen lämpöpumpusta paikoilleen asennettuna. Saat halutessasi tarjouksen myös keruupiirin toteutuksesta.

Tilaa meidät työkohteeseen. Näin pystymme muodostamaan tarkemman arvion remonttitoiveista ja maalämpöpumpun kustannuksista.

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö