Lämmitysjärjestelmät uusiin kiinteistöihin ja lämmitysremontti saneerauskohteisiin
- Putki Aku, Kuopio

Lämmitys

Lämmitysjärjestelmät ovat avainasemassa suomen leveysasteilla. Oikealla lämmitysjärjestelmällä voidaan säästää energian kulutuksessa ja sähkölaskussa suuriakin summia. Maalämpö on saavuttanut uusien rakennuskohteiden suosion, vaikkakin sitä asennetaan myös vanhojen öljylämmitysjärjestelmien tilalle.
Lattialämmitys tuo miellyttävää ja tasaista lämpöä ja vesikiertoiset patterit tai lattialämmitysputket mahdollistavat minkä tahansa lämmönlähteen.

Koska vaihtoehtoja on paljon, ja tarjontaa löytyy, kannattaa pyytää ammattilaienn avuksi! Me ratkaisemme lämmitysongelmat ja laskemme oikean vaihtoehdon tarpeen mukaan.
Soita siis lämmitysasiantuntija paikan päälle ja jätä turha miettiminen meille!

Maalämpö

Gebwellin maalämpöjärjestelmä mahdollistaa maan lämpöenergian hyödyntämisen parhaalla mahdollisella tavalla. Maaperään varastoitunut lämpö on ilmaista ja puhdasta. Maalämpö on täydellistä uusiutuvaa energiaa!

Puhtaasti kotimainen Gebwell tarjoaa edistyksellistä invertteritekniikkaa ja viiden vuoden takuun. Helppokäyttöisyys ja muut tekniset ominaisuudet tekevät Gebwellin maalämmöstä alansa huipputuotteen.
Soita ja kysy lisää maalämpöpumpuistamme!