Skip to main content

Lämmitysjärjestelmät ja lämmitysremontit - Putki Aku, Kuopio

Lämmitys

Lämmitysjärjestelmät ovat avainasemassa Suomen leveysasteilla. Oikealla lämmitysjärjestelmällä voidaan säästää energian kulutuksessa ja sähkölaskussa suuriakin summia.

Maalämpö on saavuttanut uusien rakennuskohteiden suosion ja sitä asennetaan paljon myös vanhojen öljylämmitysjärjestelmien tilalle.

Koska vaihtoehtoja on paljon, ja tarjontaa löytyy, kannattaa pyytää ammattilainen avuksi!
Me selvitämme lämmitysongelmat ja kerromme vaihtoehdot toimivalle lämmitysratkaisulle.
Soita siis lämmitysasiantuntija paikan päälle ja jätä turha miettiminen meille!

Lattialämmityksellä miellyttävää ja tasaista lämpöä

Lattialämmitys on miellyttävä lämmitysmuoto, sillä lämpö on vedotonta ja tasaista. Lämpimällä lattialla on mukava kulkea ja olla myös paljain jaloin. Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla lattialämmitysjärjestelmällä voidaan estää myös esimerkiksi ikkunoista tulevaa vetoa. Vastaavasti lämpimänä vuodenaikana lattia ja sitä kautta myös huoneilma saadaan järjestelmän avulla mukavan viileäksi.

Lattialämmitysjärjestelmä on huomaamaton, eikä sitä tarvitse ottaa huomioon sisustusta suunniteltaessa, koska järjestelmä jää piiloon lattiarakenteiden alle. Järjestelmä takaa vapauden myös ikkunakorkeuden suunnittelun ja lämpöpattereiden suhteen. Lattialämmityksen etuja on paljon, joten ei ole ihme, että lattialämmitys on selvästi suosituin uudisrakentamisen lämmönjakelumuoto, mutta sopii mainiosti myös saneerauskohteisiin.

Kaipaako lattialämmityksesi päivitystä?
Uponor Smatrix Pulse - yhteys mukavaan asumiseen

Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä on yhteensopiva kaikkien valmistajien vesikiertoisiin lattialämmitysjärjestelmiin. Lisäksi sama järjestelmä sopii sekä Uponorin sähköisiin lattialämmityksiin että patteritermostaatteihin.

Lämmitysjärjestelmän hallinta on todella helppoa älypuhelinsovelluksen ansiosta: Voit kätevästi säätää kotisi lämpötilaa huonekohtaisesti ajasta ja paikasta riippumatta. Älykkäällä säätöjärjestelmällä säästät energiaa ja kustannuksia jopa 20 % vuodessa!

Uudisrakentajalle Uponor Smatrix Pulse -säätöjärjestelmä tarjoaa vesikiertoisen lattialämmityksen ohjauksen lisäksi mahdollisuuden ohjata myös Uponorin lattiaviilennysjärjestelmää.

Lämmitysjärjestelmät

Lämmitys on kiinteistöjen suurimpia kulueriä. Lämmitysratkaisun valintaan kannattaa käyttää aikaa, sillä lämmitysjärjestelmissä on valinnan varaa. Energiatehokkuus ja käytön helppous ovat nykypäivän vaatimuksia lämmitysratkaisua valittaessa.

Säästääkö lämmitysremontti? Onko öljylämmitys järkevää vaihtaa lämpöpumppuun? Näihin annamme vastauksen ja suunnittelemme ja laskemme kanssasi oikean lämmitysratkaisun.

Soita ja pyydä maksuton arviokäynti!

Ota yhteyttä!
Pikayhteydenottopyyntö